Monday, 2 January 2012

salam 2012!~

heyy assalamualaikum. (ehh ada ka orang nk jawab ni) hee
phewww setelah diamat amat dengan mata besarku ini haaaah! dah lima bulan tak update blog!
dah berdebu berhabuk berkuman berdaki ber..apa tah lagi..
bukan apa aku tak rasa hidup aku ni spesial sangat nk tulis kat blog.
huyyoooh gila tak appreciate life.
mana ada! appreciate lah cuma segann ohh nak tulis. jadi tatapan orang. orang baca. best ka blog ni?
huehue. lepas aku berselak selak selak blog orang so tiba tiba ja aku ada azam baru.
takmau biaq blog aku ni berhabukk.
kena cuci cuci selalu. bagi wangi. bersih. suci. sedap mata membaca.
okay okay sudah sudah melalut.

wee apa nak tulis ni? okay memandangkan 2011 nak berakhir.. meh aku cita sikit sebanyak apa yang berlaku sekitar 2011..

januari..
- as second semester law foundation student- :)
heee cuba skodeng sikit mana aku? sapa jumpa sila claim chokichoki. :D
rindu gilaaa kat mereka mereka ni.
group L. sumpah best. rindu jue, ana, diba, nies, yani,mia,farahsyuhada, ungku yang dah tak sambung law sekali. btw L membawa experience yang sangat best!





february
hemm ada pa ya.. ouh still asasi lagi. eh eh ada gambar dinner. jap jap nak gi korek dalam folder.



sumpah ramai kutuk macam mak datin kan. hahha
mak datin pun mak datin lah
jeles lettew
:P


dah tak payah puji lebih lebih. memang kitorang cantik pun. perasantan. puii. :P

mac
apa sih? humm last da jadi budak asasi. nak tgk vdeo? nah.


sedihkan. sobs. over ja budak pakai baju kurung biru tu. menyampah. hikhik.

##ALAMAKVIDEOTAKDAPATVIEWLAPULAKK

april.
cutii sem!~ apa nak buat nih? haa memulakan cuti sem yang berbulan bulan dengan celebrate birthday seorang sahabat baik. hohoho. psst it was a surprise actually!

ni lah budaknya.
siapa siapa yang jumpa dia sila hantar ke balai polis yang berdekatan. kehkehkeh.
it was an awesome day.

;)

mei
masa yang berlungguk lungguk terluang merengek rengek minta diisi. terkedek kedek mencari kerja. and.. hah kerja sat di tesco tu..

with my kesayangan
noy iqbal n myxa rizki :D

dan ada berita duka..
kehilangan arwah tokwan.
tanggal 18 mei jam 4 pagi..

ini adalah raya terakhir kami bersama arwah.
al fatihah.

jun,july ogos
hari hari saya bersama mereka :)



dah macam model apa tak tau.

september
masa yang ditunggu tunggu! hai setelah 6 bulan!~
akhirnya..
selamat datang ke program ijazah sarjana muda undang undang. :D

heyy takdak gambaq bestt la pulak. ohh haa ada ada ada. sat. :D



    dah grad dah pun.okay ni tipu.
pinjam topi sapa sapa ntah
teringin.

oktober & november
melalui hari hari normal dan tidak normal sebagai seorang pelajar universiti. we have fun,joy, dan stress! :D

 
        kesatria negara
KAU MAMPU? HAHHA
                                                    
 with rummet terchenta
  enda :)

with athirah :)

my dear classmate
adila :)


disember
end the year with my cousin engagement. :D


hee comel kan mereka?
bila orang nak pinang aku?
ceitt.
baru nak masuk 20 dah menggatal.
ape lah syamimi.
hee and the last one
nak jugakk kheenn
okay tu laa sedikit sebanyak coretan 2011
hmm 2011 sweet.banyak kenangan.
baik atau buruk manis untuk disimpan.
;)
so so 2012 please be nicer to me :D
sekian dulu. mengantok oiii.
buenos noches! :)
assalamualaikum

No comments:

Post a Comment